Biserica Casa Inchinarii Timisoara

Despre biserica „Casa Închinării” din Timișoara

Noi, ca creștini, mărturisim credința în Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Credem că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu, este corect, autoritar și aplicabil vieții noastre de zi cu zi. Dorința noastră este să Îl onorăm pe Dumnezeu cu viețile noastre, slujind în dragoste și stând în ascultare de El.

Suntem o comunitate de credincioși autentici în trăire și creativi în exprimare, pășind dincolo de ziduri!

Suntem o biserică nu foarte mare, o comunitate de creștini care își propun să Îl caute pe Dumnezeu împreună, atât prin închinare comună, prin creșterea spirituală prin mesaje, dar și prin ocazii informale de a construi relații, la o cafea după program, în grupuri mici sau prin activități informale.

La noi nu trebuie să fii decât exact cum ești, nu contează ce ai făcut, cum te îmbraci sau ce opinie politică ai. Ne dorim, așa diferiți și variați cum suntem, să creștem împreună în a-L cunoaște sincer pe Dumnezeu.

Suntem liberi în exprimare, pentru că Dumnezeu este un Creator desăvârșit. Suntem foarte deschiși spre artele plastice și muzica modernă și împletim aceste forme de exprimare cu spiritualitatea autentică.

Credem că biserica este un loc de echipare a credincioșilor, pentru ca ei să fie pregătiți să iasă dincolo de zidurile bisericii și să fie sare și lumină în societatea de azi.

Ce oferim?

 • Timp de calitate

  Inchinare si aprofundare a Cuvantului lui Dumnezeu intr-o atmosfera de bucurie si reverenta.

 • Implicare

  Noi credem ca fiecare e inzestrat de Dumnezeu cu diferite daruri. Sunt diferite posibilitati si moduri in care sa fi parte. Incurajam descoperirea, practicarea si dezvoltarea lor.

 • Relatii

  Dorim sa fim o familie in care te vei simti iubit si acceptat, dezvoltand relatii sanatoase, autentice si bazate pe dragoste.

 • Slujire

  Sunt momente cand fiecare avem nevoie de sustinere, sfatuire sau de rugaciune cand trecem prin diferite probleme de natura emotionala, fizica, relationala,s.a. Credem in importanta slujirii si sustinerii!

Echipa Casei Închinării

Liderii noștri spirituali sunt pastorul Petru (Pică) Mengher și prezbiterii Doru Popa și Sanyi Kui.

Însă o mare parte din noi, membrii obișnuiți, suntem implicați în diverse aspecte și departamente care susțin comunitatea noastră – prin laudă și închinare, rugăciune, lucrul cu copiii, tinerii sau familiile, la media, sunet sau lumini, la organizare, la misiune și acțiuni sociale, pentru primire și cafeaua de după, la arte, etc.

Dacă vrei și tu să ajuți, ești binevenit. Contactează-ne prin pagina de Contact.

Cum e „la noi”?

Mai jos sunt câteva poze care sperăm să suprindă atmosfera de la biserică.

Vino și tu să fii parte!

Ne întâlnim în persoană în fiecare duminică de la ora 10:00, în zona centrală a orașului Timișoara, în zona Piața Maria.

Adresa: Splaiul Tudor Vladimirescu nr 16A Timisoara     Apasă pentru indicații Google Maps

Susține financiar

Dacă dorești să trimiți zeciuiala ta sau să faci o donație/dărnicie, o poți face prin cont, folosind datele noastre de mai jos.

Ro46 BTRL RONC RT04 7704 2501 –  Cont LEI
RO93 BTRL EURC RT04 7704 2501 –  Cont EURO
RO97 BRTL USDC RT04 7704 2501 – Cont USD

Asociația Dincolo de Ziduri
CUI: 19136160
Banca Transilvania Timișoara

 

Valorile noastre

Suntem o comunitate de credincioși autentici în trăire și creativi în exprimare, pășind dincolo de ziduri!

Ești binevenit în fiecare duminică de la ora 10! Vino pentru un timp de închinare având ca fundal muzică creștină contemporană, ascultă un mesaj despre Dumnezeu și neapărat rămâi la o cafea după, pentru un timp de părtășie cu noi.

Vizitează-ne duminica viitoare, la 10!

Splaiul Tudor Vladimirescu 16A, Timișoara (În zona Piața Maria, lângă Univ. de Medicină-Farmacie)