Grupe de casă

Din martie 2022, avem grupe de casă (maxim 12 oameni) în biserica „Casa Închinării”, pentru o perioadă de 6 luni. Participarea la grupe este opțională.

Grupurile sunt diferite, fiecare cu particularitatea lui, ca tematici și organizare. Informează-te, vorbește cu liderii de celule pentru detalii! Indiferent de etapa în viața de credință în care ești, cu siguranță una din grupe este potrivită pentru tine.

DE CE SĂ PARTICIP?
Comunitatea e vitală în viața unui creștin. Toți avem timpul limitat, dar ar fi bine ca toți membrii bisericii să fie parte dintr-o grupă, pentru a dezvolta relații mai profundea crește în credință, a ne sprijini reciproc și a învăța unii de la alții.

CUM?
Întâlnirile sunt fie săptămânale, fie o dată la două săptămâni, în persoană, fie acasă la un membru al grupului, fie la biserică. În caz de restricții/carantină (dacă va mai fi cazul), putem facilita întâlnirea grupului și online, pe Zoom/WhatsApp.

CE SĂ FACI TU?
Alege o grupă de casă din cele de mai jos, vorbește cu liderul grupei alese pentru informații suplimentare și ca să te înscrii.


Grupele disponibile

Grup Ileana Popa

Scop: Re/descoperirea chemării, darurilor și modalităților de implicare, formarea și creșterea motivației de a sluji, formarea unor deprinderi sănătoase în slujire, crearea unui cadru în care pot fi invitați prieteni din afara bisericii.

Teme: Chemare și implicare: principiile de lucrare, pe termen lung si scurt, pași, motivații,  profil. 

Instrumente: Biblia și cărți despre lucrare.

Frecvența: Bilunar

Grup Johnny Kui

Scop: Dezvoltarea relațiilor profunde între membrii grupului; creșterea spirituală și dezvoltarea vieții de rugăciune și citire a Bibliei.

Teme: Cartea lui Neemia

Particularități: La fiecare întâlnire dorim să luăm masa împreună, să avem un timp de relaționare & rugăciune.

Frecvența: Bilunar

Locație: acasă la Johnny 

Grup Ligia & Sorin Pețan

Scop: Acest grup se adresează celor chemați „dincolo de ziduri” care doresc să fie echipați practic în acest sens, pentru a fi creștini în societate. Ne propunem și să ne cunoaștem mai bine și să ne susținem reciproc.

Teme: Daruri spirituale și aplicarea lor în viața de zi cu zi, maturitatea sufletească și spirituală, discipline spirituale, rezolvarea problemelor emoționale și relaționale, integrarea vieții spirituale cu profesia, administrarea finanțelor, a timpului și a altor resurse, raportarea la politică și stat, la probleme sociale actuale. Implicarea pozitivă în societate, știința și credința. Alte religii/filosofii.

Notă: Vom decide împreună temele finale de discutat. 

Particularități: Structură flexibilă. Decizii luate în comun. Format interactiv – liderii vor facilita discuțiile, însă membrii vor fi provocați să participe și să pregătească anumite teme/puncte.

Frecvența: Bilunar

Grup Mircea Cușniriuc

Scop: Ridicarea nivelului cultural și spiritual în lumina lui Dumnezeu. 

Teme: Credința, cuvânt, familia creștină, faptele creștinului.

Particularitate: Vizionarea unor filme creștine, materiale video, filme alese de grup și apoi purtarea de discuții tematice. Dorim să avem și invitați la anumite teme, cărora să le adresăm întrebări și împreună să ajungem la niște concluzii. 

Locație: Pentru început, vom găsi un loc la domiciliu, iar în funcție de numărul de participanți ne vom întâlni la biserică.

Frecvența: se va decide împreună cu grupul.

Grup Larisa Mihoc

Scop:  Căutăm să avem o părtășie în care aprofundăm esența femeii cinstite. Împreună vom sădi în grădina inimii noastre semințe nepieritoare – Cuvântul Lui Dumnezeu. 

În cadrul grupului vom citi Cuvântul, ne vom ruga, discuta și uneori activități practice.

Teme: Pilda seminței (Matei 13, 1 Petru 1), femeia cinstită (Proverbe 31:10-31), îndrăgostit de Dumnezeu (Psalmi), binecuvântări duhovnicești (1 Efeseni 1), Maria și Marta (Lucas 10:38-39), când Dumnezeu tace (Iov), Legământ, nu contract (Galateni 5:13-14), cine te-a creat Dumnezeu să fii.

Frecvența: bilunară; întâlnirile vor avea loc la biserică.

Grup Dorina Cușniriuc

Scop: Aprofundarea Cuvântului de la individ la grup, cu aplicabilitate în viața de zi cu zi și în viața bisericii.

Teme: Epistolele Noului Testament, Galateni, Efeseni, Filipeni, Coloseni cu discuții împreună și concluzii la final.

Frecvența: miercurea, bilunar

Alege o grupă de casă până la finalul lunii februarie.
Când ești convins, vorbește cu liderul grupei alese să te înscrii.


Valorile noastre

Suntem o comunitate de credincioși autentici în trăire și creativi în exprimare, pășind dincolo de ziduri!

Ești binevenit în fiecare duminică de la ora 10! Vino pentru un timp de închinare având ca fundal muzică creștină contemporană, ascultă un mesaj despre Dumnezeu și neapărat rămâi la o cafea după, pentru un timp de părtășie cu noi.

Vizitează-ne duminica viitoare, la 10!

Splaiul Tudor Vladimirescu 16A, Timișoara (În zona Piața Maria, lângă Univ. de Medicină-Farmacie)