Botez în apă!

Botez în apă!

  |   ,

Duminică, 11 februarie 2024, avem bucuria de a celebra împreună cu prietenii și familia botezul în apă.

Ce este botezul în apă și de ce este important ca să-l faci?

Botezul este moartea față de păcat și (re)nașterea la o viață nouă în Isus Cristos. Botezul este un simbol al acestei afirmații. Prin botez primim statutul de membrii ai familiei lui Cristos, am devenit copiii adoptați ai Tatălui Ceresc și suntem moștenitorii Lui. (Galateni 3:27).

Isus la rândul lui s-a botezat în apă, lăsându-ne un exemplu de urmat. De aceea, atunci când decidem să-l urmăm pe Isus, urmăm acest exemplu, ca stil de viață.

Iar botezul este public, deoarece credința noastră este vie, activă, nu este de natură privată. Botezul este o decizie personală, asumată (la maturitate) chiar dacă am avut parte de botez când am fost bebeluș.

Botezul este pentru fiecare persoană care dorește să-l urmeze pe Isus, chiar dacă simte că nu a ajuns la o anumită maturitate spirituală.

1 Ioan 1:8-9: ”Dacă zicem că n-avem păcat, ne înşelăm singuri şi adevărul nu este în noi. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nelegiuire.”

Dă vorba mai departe:

Valorile noastre

Suntem o comunitate de credincioși autentici în trăire și creativi în exprimare, pășind dincolo de ziduri!

Ești binevenit în fiecare duminică de la ora 10! Vino pentru un timp de închinare având ca fundal muzică creștină contemporană, ascultă un mesaj despre Dumnezeu și neapărat rămâi la o cafea după, pentru un timp de părtășie cu noi.

Vizitează-ne duminica viitoare, la 10!

Splaiul Tudor Vladimirescu 16A, Timișoara (În zona Piața Maria, lângă Univ. de Medicină-Farmacie)