• Acasă
  • Noutăți
  • Duminică, 5 decembrie, te așteptăm la închinare comună și la o discuție despre inimă
Duminică, 5 decembrie, te așteptăm la închinare comună și la o discuție despre inimă

Duminică, 5 decembrie, te așteptăm la închinare comună și la o discuție despre inimă

  |  

Poți fi un foarte bun „practicant” religios, poți merge la biserică și poți fi implicat în multe lucruri bune și să ai principii sănătoase după care trăiești. Totuși, în anumite aspecte din viața ta, poți să iubești lumea și lucrurile din jur și să acționezi ca atare.

Biblia însă ne spune clar: „Nu iubiți lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubește cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în el.” (1 Ioan 2:15). Să analizăm cum trebuie să apreciem și să ne folosim corect de lucrurile din jur și să iubim oamenii, fără însă a lăsa ca inima noastră să se lipească de lucruri și de lume. Și să lăsăm Duhul Sfânt să ne vorbească, să ne recalibreze viața și inima, să iubim ceea ce trebuie.

Mesajul va fi dat de Johnny Kui. În închinare ne va conduce Ana Kui. Vom avea și Cina Domnului împreună.

Vă așteptăm duminică, 5 decembrie, să participați împreună cu noi. Dacă nu puteți veni în persoană, urmăriți-ne în direct online sau ulterior pe Youtube, Facebook și acest site.

Dă vorba mai departe:

Valorile noastre

Suntem o comunitate de credincioși autentici în trăire și creativi în exprimare, pășind dincolo de ziduri!

Ești binevenit în fiecare duminică de la ora 10! Vino pentru un timp de închinare având ca fundal muzică creștină contemporană, ascultă un mesaj despre Dumnezeu și neapărat rămâi la o cafea după, pentru un timp de părtășie cu noi.

Vizitează-ne duminica viitoare, la 10!

Splaiul Tudor Vladimirescu 16A, Timișoara (În zona Piața Maria, lângă Univ. de Medicină-Farmacie)