“Ține-ți lumina aprinsă” – Pică Mengher. Închinare: Ana Kui (22.05.2022)

  |  

Continuăm mesajul de duminica trecută (despre Cum Îl iubești pe Dumnezeu), vorbind despre cum să ne ținem LUMINA aprinsă și cum să urmărim DRAGOSTEA. Biblia ne spune: „Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun şi dintr-o credinţă neprefăcută” (1 Tim 1:5). Să descoperim împreună cum putem atinge această țintă a dragostei și cum trebuie să fie INIMA noastră!

Mesaj: Pică Mengher. Închinare: Ana Kui.


Ca să avem o conștiință trează, ca să avem un cuget bun și curat, avem nevoie să învățăm și să practicăm mărturisirea păcatelor în fiecare zi. Să ne mărturisim păcatele!

Al doilea lucru este să fim într-o relație bună cu Duhul Sfânt al lui Dumnezeu. Apoi, ce urmează este să cerem ajutor de la Dumnezeu, să cerem ajutor de Sus, supranatural, peste viața noastră! Al patrulea lucru este să recunoaștem că tot ce avem vine de la Dumnezeu! El este sursa tuturor lucrurilor, nu eu, iar Dumnezeu mi-a făcut și îmi face atât de mult bine. Ultimul lucru este: trăiește, știind că ochii Lui sunt asupra ta! Dumnezeu să ne ajute pe fiecare dintre noi în aceasta.

Subiecte: | | | | |

Dă vorba mai departe:

Valorile noastre

Suntem o comunitate de credincioși autentici în trăire și creativi în exprimare, pășind dincolo de ziduri!

Ești binevenit în fiecare duminică de la ora 10! Vino pentru un timp de închinare având ca fundal muzică creștină contemporană, ascultă un mesaj despre Dumnezeu și neapărat rămâi la o cafea după, pentru un timp de părtășie cu noi.

Vizitează-ne duminica viitoare, la 10!

Splaiul Tudor Vladimirescu 16A, Timișoara (În zona Piața Maria, lângă Univ. de Medicină-Farmacie)