Victoria începe în întuneric! – Florin Dorobanț. Închinare: Lidia Lazea

  |  

Dacă aștepți lumina să biruie întunericul din viața ta, din relațiile tale, sau peste situația financiară, ori peste alt aspect deficitar din viața ta, e bine să știi că răsăritul vine și victoria e pregătită ca să intri în ea. Să descoperim mai multe împreună.

Mesaj: Florin Dorobanț. Închinare: Lidia Lazea

“Cerurile vestesc gloria lui Dumnezeu și întinderea cerului arată lucrarea mâinilor sale. O zi rostește altei zile această cuvântare și o noapte arată această cunoaștere altei nopți. Nu este nici cuvântare nici limbaj unde sunetul lor să nu fie auzit. Coarda lor a străbătut tot pământul și cuvintele lor până la marginea lumii. În ele a așezat un tabernacol soarelui, Care iese din încăperea sa ca un mire și se bucură de asemenea ca un viteaz care aleargă o cursă. Ieșirea lui este de la marginea cerului și circuitul lui până la marginile acestuia și nu este nimic ascuns de arșița lui.” (Ps. 19:1-6)

Subiecte: | | | |

Dă vorba mai departe:

Valorile noastre

Suntem o comunitate de credincioși autentici în trăire și creativi în exprimare, pășind dincolo de ziduri!

Ești binevenit în fiecare duminică de la ora 10! Vino pentru un timp de închinare având ca fundal muzică creștină contemporană, ascultă un mesaj despre Dumnezeu și neapărat rămâi la o cafea după, pentru un timp de părtășie cu noi.

Vizitează-ne duminica viitoare, la 10!

Splaiul Tudor Vladimirescu 16A, Timișoara (În zona Piața Maria, lângă Univ. de Medicină-Farmacie)